Home Contact  Welkom bij Vision Arena - Woning Interieur

You are here:

HomeService

Veelzijdige hulp & advies

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de mooiste combinaties. Wij weten wat er allemaal te koop is en kunnen dat aan uw smaak koppelen. Wij komen bij u thuis om de situatie op te nemen. Zo kunnen wij u de beste oplossing aanbieden en nemen wij de verantwoordelijkheid van de maatvoering van u over. Dat doen wij iedere dag en zijn daar goed in.

De service van Arena Woninginteriur is veelzijdig: of het nu gedegen advies bij uw keuze is, een op maat gesneden uitvoering van uw order, of een koffertje “1e hulp bij vlekken”. Arena Woninginteriur biedt het allemaal. En mocht u niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Zodat we er alles aan kunnen doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Gratis opmeten!

Als u bij ons een keuze heeft gemaakt, krijgt u altijd een duidelijke offerte. Zodra u besluit de order bij ons te plaatsen, komen wij altijd bij u thuis het betreffende raam opmeten. Pas daarna worden de materialen geknipt, geconfectioneerd of gesneden. Wij zijn daarin pas tevreden als u tevreden bent